Uuden Vuoden kirje – Minun kehoni!

UUDEN VUODEN KIRJE – MINUN KEHONI!

On aika miettiä mennyttä ja ajatella tulevaisuutta.

Tänä Uutena Vuonna teen sen laajemmin ja mietin mennyttä vuosikymmentä ja laitan myös ajatusta jo vuoteen 2030.

Tällä kertaa teen pohdintoja myös kehoani ajatellen.

Minun kehoni vuonna 2000 – 2019

MINUN KEHONI IKÄ ON  – 35 – 44 vuotta

Minun kehoni on lihaksikas, vahva ja vanttera.

Viimeiset pari kuukautta kehoni on ollut myös väsynyt.

Minun kehoni rakastaa monipuolista liikuntaa ja tanssia.

Olen kiitollinen, että kehoni on ollut terve.

Minulle keho on myös työväline ja olen hyvin sinut oman kehoni kanssa.

Tunnen hyvin kehoni ja olen oppinut kuuntelemaan kehoni tarpeita.

Painoni on vaihdellut muutamia kiloja 10 vuoden aikana.

Minun kehoni on kokenut ylirasituksen ja se on myös tuntenut vapauden ja rentouden ihanuuden. Kiire on tuntunut surinana päässä, ahdistus paineena rintakehässä, lämpö saa kehoni avautumaan ja rentoutumaan, kylmä supistaa ja kiristää.

Uudelle vuosikymmenelle kehoni siirtyy pienenä kysymysmerkkinä. Uupumus on jäänyt osittain taakse ja kehoni pulppuaa ajoittain uutta energiaa ja voimaa. Nyt kuitenkin kuuntelen kehoani tarkasti ja etenen uutta kohti maltilla. Tunnen olevani suuren muutoksen kynnyksellä ja valmis uuteen, mitä ikinä se onkaan. Myös kehoni odottaa uutta innolla 🙂

Minun kehoni vuonna 2020 – 2030

Kun ajattelen 10 vuoden päähän, tuntuu 54 vuoden ikä paljolta ja tunnen, että kehoni kaipaa muutosta nykyiseen, jotta se voi hyvin myös vuonna 2030.

MINUN KEHONI IKÄ ON  – 45 – 54

Minun kehoni on lihaksikkaan pehmeä ja naisellinen.

Minulla on entistä parempi olla kehoni kanssa.

Pidän huolta, että kehoni pysyy terveenä.

Liikunnan ja ravinnon lisäksi hemmottelen kehoani osteopatialla ja hieronnalla, panostan kehonhuoltoon.

Vähennän vahvuutta ja lisään lempeyttä. Panostan laatuun ja luotan, että vähempi on enempi. Laatua on mm. puhtaus, luonto ja kiirettömyys. Ikä tuo haasteita palautumiseen ja ruokavalio on entistä tärkeämmässä roolissa. Olen vähentänyt työtunteja, joten kehoni pääsee vähän helpommalla. Makaan myös säännöllisesti sohvalla ja annan näin keholleni mahdollisuuden levätä.

Silitän kehoani useammin ja kerron ääneen kuinka arvokas ja ainutlaatuinen se on!

Haluan antaa keholleni vapautta, iloa, rentoutta ja sykettä.

Annan keholleni myös värejä ja raikkautta.

Mitä sinä kirjoittaisit?

Kun käännät katsettasi Uuteen Vuoteen ja vuosi kymmeneen, muista kehoasi ja tee mahdolliset Uuden Vuoden lupaukset kehoasi huomioiden.

Uuden Vuoden taikaa, paljon iloa ja valoa juuri sinulle!

– Anna elämän rakastaa sinua-

Terkuin, Taina