Taina

Olen hyvinvointialan yrittäjä ja äiti kolmelle lähes aikuiselle lapselle. Olen hyvin aktiivinen ja utelias ja ystäväni pitävät minua kovin rohkeana sekä idearikkaana naisena. 

Rakastan aurinkoa ja luonnonrauhaa. Unelmoin paljon ja teen myös töitä sen eteen, jotta unelmani toteutuvat. Olen toimelias martta, joka ei kavahda haasteita ja luotan, että elämä kantaa jos sen antaa kantaa. Kuuntelen universumin kuiskauksia ja annan johdatuksen kuljettaa minua elämässäni eteenpäin.

Olen oppinut, että kaikella on aikansa ja paikkansa ja elämä on minulle monesti näyttänyt, että kaikki järjestyy, vaikka välillä luottamus on ollutkin täysin hukassa. Yksinkertaisesti sanottuna rakastan elämää!

Missioni

Missioni on innostaa ja inspiroida, jotta sinä voisit paremmin, niin henkisesti kuin fyysisesti!  

Haluan auttaa sinua tavoittamaan sinun näköisen, “normaalin” ja ihanan elämän, jotta saat elää onnellisena, ilman tunnetta, että aikasi valuu hukkaan.

Haluan auttaa sinua tarttumaan vastuuseen, joka sinulla on omasta hyvinvoinnistasi! 

Kiva, että löysit sivuilleni!
Ota rohkeasti yhteyttä, tulen ilolla kanssakulkijaksi sinun valmennusmatkalle.

Koulutukseni

Lisäksi säännölliset ammatilliset täydennyskoulutukset ja lukuisat oman henkisen kasvun kurssit ja koulutukset, joista viimeisimpänä Katja Frangen, Shamaria – moderni mysteerikoulu. 

"Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta"

- Taina