Palvelut

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

KEHOLLINEN HYVINVOINTIVALMENNUS NAISILLE

 Studio Mandulassa,Lappeenrannassa
 
🧡 Valmennus 1 TORSTAISIN klo 17 -19  TO 13.1. 20.1.,27.1. ja 3.2.
🧡 Valmennus 2 LAUANTAISIN klo 11 – 13 LA 8.1., 15.1., 22.1. ja 29.1.
– valmennus on mahdollista myös muilla paikkakunnilla, esim. Savitaipale ja Luumäki
 
🧡 Etävalmennus ZOOMISSA sunnuntaisn 2. – 23.1. klo 11 – 13
 

Valmennuksen hinta on 225 € (sis. alv 24 % )

EARLY BIRD hinta on 195 € ( voimassa 24.12. asti)

Valmennuksessa autan elämäänsä ja kehoonsa tyytymättömiä, kiireisiä ja kuormittuneita naisia, saamaan takaisin ilonsa ja elinvoimansa, helposti ja yksinkertaisesti, henkisillä ja fyysisillä harjoitteilla, jotta he tuntisivat itsensä hyvinvoiviksi ja energisiksi ja nauttisivat elämästään enemmän.

ELÄMÄÄSI JA KEHOOSI TYYTYMÄTÖN

 • Sinä, joka tuskailet kehosi kanssa, toivot kehollista muutosta, mutta et tiedä mitä tulisi tehdä, jotta voisit paremmin. Olet ehkä jo tehnyt ja kokeillut vaikka ja mitä, mutta aina palaat samaan tyytymattömyyteen. Sinulla on liikaa painoa, tai kipuja, rajoitteita, jotka vaikuttavat elämääsi negatiivisesti. Olet joutunut tähän tilanteeseen yllättäen tai olet tuskaillut saman ongelman kanssa jo pidempään.

KIIREINEN JA KUORMITTUNUT

 • Arkesi on hektistä ja sinulla on paljon asioita hoidettavana. Annat ajastasi enemmän muille kuin itsellesi ja kun sinulla olisi vähän aikaa, olet niin väsynyt, ettet jaksa panostaa itseesi. Tunnet itsesi kuormittuneeksi, kehosi oireilee kipuillen, mielialasi on matala ja stressistä on tullut jokapäiväistä.

HELPOSTI JA YKSINKERTAISESTI

 • Sinä tarvitset vaan tarpeeksi tahtoa muutokseen, minä autan sinua näkemään kuinka siihen pystyt. Harjoitteet sopivat kaikille ja jokainen rakentaa oman muutospolkunsa oman ajankäytön ja rajoitteet huomioiden. Jos teet fyysisiä harjoitteita kotona, tarvitset jumppa-alustan, mutta senkin voit korvata vaikka viltillä.

HENKISILLÄ- JA FYYSISILLÄ HARJOITTEILLA

 • Valmennuksessa teemme sekä henkisiä- että fyysisiä harjoitteita. Tutustut omaan kehoosi ja elämääsi tarkemmin erilaisten kirjallisten sekä läsnäoloharjoitteiden kautta. Teemme lempeitä fyysisiä kehoharjoitteita yhdessä, jokaisen rajoitteet huomioon ottaen.

VALMENNUKSEN PÄÄTTYESSÄ

 • Tunnet enemmän iloa ja elinvoimaa ja sinulla on uutta energiaa ja olosi on kaikinpuolin kevyempi. Voit paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin ja katsot elämääsi eteenpäin luottavaisesti ja positiivisesti. Hehkut niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja olet onnellinen omassa kehossasi!

Sinä, jolla on tavoite pudottaa painoa, olet jo hyvässä alussa painon pudotuksen suhteen ja tiedät kuinka jatkat eteenpäin.

Sinä, jolla on tavoite nauttia kehostasi ja elämästäsi rajoitteista huolimatta, tiedät miten voit hoitaa hoitaa itseäsi ja harjoitella turvallisesti.

Sinä, jolla on tavoite lisätä tyytyväisyyttä omaa kehoasi kohtaan, olet jo tärkeimmän työn tehnyt ja voit katsoa peiliin hymyillen.

Sinä, jolla on tavoite vähentää stressioireita kehossasi, tiedät mitkä harjoitteet sopivat sinulle ja kuinka toimia stressin lisääntyessä.

Tämä ei ole siis tehotreenivalmennus vaan valmennus, joka auttaa sinua löytämään mielekkään tavan harjoittaa kehoasi, juuri sinun lähtökohdista käsin sekä hyväksymään oman kehosi ja itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Minun tavoitteeni on, että valmennuksen aikana sinussa tapahtuu merkittävä muutos ja oivallat kuinka sinun tämänpäivän valinnat ovat avain siihen kuinka sinä voit tulevaisuudessa.

Voimme odottaa muutosta ja ihmeitä tapahtuvaksi ulkopuolelta tai voimme olla itse se muutos jonka haluamme ja nauttia mielettömästä matkasta kohti tavoitettamme!

VALMENNUKSEN HINTA JA SISÄLTÖ

Valmennuksen hinta on 225 € (sis. alv 24 % )

EARLY BIRD hinta on 195 € ( voimassa 24.12. asti)

Hintaan sisältyy:

 • 4 ryhmätapaamista
 • viikottaiset kotitehtävät. Aikaa tehtävien tekoon menee noin 1- 2h / vko
 • harjoitusvideot, jotka saat omaan käyttöösi 
 • henkilökohtainen konsultaatio 30 min.
 • henkilökohtainen tuki
 • 100% tyytyväisyystakuu  

Jokainen ryhmävalmennukseen osallistuva saa minulta henkilökohtaista konsultaatiota omien tarpeiden mukaan. Konsultaatio on 30 min ja se tapahtuu joko puhelimitse tai kasvotusten. Saat myös minun tukeni valmennusmatkan ajaksi. Minuun voit olla yhteydessä valmennustapaamisten välissä akuutin hädän tai epätoivon yllättäessä. Jos et ole valmennukseen tyytyväinen, saat maksusi takaisin täysimääräisenä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA

Lisätietoja valmennuksesta voit kysyä minulta, soittamalla p. 0456554511 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi ripeästi varmistaaksesi mukanaolosi.

Minulla on mahdollisuus striimata jokainen valmennustuokio, eli jos joku kerta et pääsisi mukaan ryhmätapaamiseen, saat linkin videoon, jonka voit katsoa kun sinulle parhaiten sopii. Näin et jää paitsi mistään, vaikka estyisit tulemasta paikalle.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen!

Tehdään muutos yhdessä❤️

HENKINEN VALMENNUS

Valmennuspaketti 8 h

Hinta 399€  sis. alv 24 %   

(opiskelijahinta, n. – 30% normaalihinnasta)

Henkinen valmennus on sinulle, joka haluat tehdä muutoksen yhdessä valmentajan kanssa. Olen sinulle kuuntelija, suunnan vahvistaja ja olkapää, jota vasten saat tukeutua kun omat voimat ei riitä. Arvostelun ja ohjaamisen sijaan hyväksyn valintasi ja ymmärrän sinua tuomitsematta. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja teen sen suurella lempeydellä ja vieno pilke silmänkulmassa. 

Valmennuspaketti 8 h

Valmennus sisältää 8h aikaa sinulle itsellesi!
Aikaa, jolloin me yhdessä pysähdymme sinun elämäsi äärelle.
Sinun ei tarvitse tietää mitään etukäteen, riittää, että sinulla on halu muutokseen.
 
Lappeenranta: Villa Rosa, Väinö Valveen katu 12
Savitaipale: Villa Lavanda, Keskustie 1
Etänä: Zoomin kautta
 
Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti muutosta soittamalla minulle 0456554511 tai lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected].
 
Jutellaan ja sovitaan yhdessä tapaamisten sekä maksujen aikatauluista. Yhteydenotto ei sido sinua valmennuksen aloittamiseen vaan saat lisätietoa valmennuksesta. Uskon, että sinulla on helpottunut olo jo meidän ensimmäisen keskustelun jälkeen. Teen valmennuksia opiskelijahinnalla rajoitetun määrän, joten toimi ripeästi. 
"Tainalle on helppo puhua ja avautua. Luontevaa kanssakäymistä ja luottamusta heti eka kerrasta. Taina kuuntelee sydämellään."
Tiina, 57 v
Henkinen valmennus

LIIKUNTAKURSSIT

Taina’s liikunta on sekoitus pilatesta, joogaa ja venyttelyä. Pidän itse yksinkertaisesta sekä turvallisesta liikunnasta, jossa on aikaa keskittyä liikkeen suorittamiseen. En pyydä sinua hyppimään, tasapainoilemaan enkä väännä sinua solmuun. Kehoitan sinua kuuntelemaan hengitystäsi, tunnustelemaan kehosi tuntemuksia ja ennenkaikkea kunnioittamaan  kehosi rajoitteita. Hengitys on tärkeää, mutta siitäkin vapautan sinut sanomalla,” ei ole väliä miten hengität, tärkeintä on, että hengityksesi virtaa vapaasti”.
 
Ryhmätunneilla avustan aktiivisesti ja ohjaan sinua käsilläni koskettaen, jotta liike tapahtuu puhtaasti ja tarkoituksenmukaisesti. 
 
Olen jakanut Taina’s liikunnan kolmeen osioon, core, flex ja relax. 
TAINA'S CORE
Voimaa ja kestävyyttä!
 
Harjoittelun ydin on keskivartalon tuki ja oikeaoppisesti tehty liike. 
 
Harjoittelu vaikuttaa erityisesti keskivartalon hallintaan ja tuo voimaa ja kestävyyttä koko kehoon.
Se kasvattaa energiatasoasi ja parantaa ryhtiäsi. Saat korsetin, josta myös selkäsi kiittää.
CORE VIDEOKURSSI
Hinta: 39 €
TAINA'S FLEX
Joustavuutta ja notkeutta! 
 
Taina’s flex on lempeitä venytyksiä ja selkärangan kiertoliikkeitä.
 
Liikkeet vaikuttavat nivelten liikkuvuuteen ja vauhdittavat aineenvaihduntaa.
Harjoittele itsellesi linjakkaampi ja kevyempi keho. Liikkeet ovat helppoja ja turvallisia.
FLEX VIDEOKURSSI
Hinta: 39 €
TAINA'S RELAX
Rentoutta ja läsnäoloa!
 
Taina’s relax on rauhallisia venytyksiä ja hengitysharjoituksia.
 
Harjoittelu rauhoittaa hermostoasi ja auttaa sinua olemaan paremmin läsnä.
Kuule sisimpäsi kuiskaukset ja tunne, että kaikki on hyvin juuri
tässä ja nyt. 
RELAX VIDEOKURSSI
Hinta: 39 €
 
Eazybreak, Edenred, ePassi sekä Smartum käyvät myös maksuvälineiksi. Ota yhteyttä sähköpostilla kun haluat käyttää näitä maksuvälineitä. [email protected].