Joululahja itselleni

Joululahja minulle itselleni!

– Kuinka sinä muistat itseäsi Jouluna?

Joulun alla tulee mietittyä monia eri ihmisiä, läheisiä, omia lapsia, kummilapsia, vanhempia, puolisoa sekä näin yrittäjänä myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Haluan muistaa heitä eri tavoin, lahjoilla, sanoilla, halauksilla ja ajatuksella.

Olen useampana Jouluna ostanut lahjan myös itselleni. Kai haluan varmistaa, että saan edes yhden lahjan tai ainakin, että saamani lahja  on mieleinen 🙂

Tänä Jouluna annan itselleni lahjaksi kirjan, Michelle Obaman – minun tarinani. Kirja on ollut mielessä pidemmän aikaa ja nyt se tarttui mukaan kirjakaupasta.

Paketoin kirjan kauniisti ja nimeni perään piirsin sydämen. Kirjan lisäksi annan itselleni lahjaksi aikaa kirjan lukemiseen. Kirja oli helppo ostaa, mutta sen lukeminen vaatii jo tsemppausta ja tavoitteen asettamista. Tavoite on, että kirja on luettu ennen loppiaista. Minulle kirjan lukeminen on omaa aikaa, lepoa ja hiljaisuutta. Tällä hetkellä se on juuri se lahja, jonka haluan itselleni antaa.

Jos Joulu on aikaa kun ajattelemme muita ja pyrimme täyttämään heidän toiveita, on Uusi Vuosi aikaa kun käännämme katseemme ja ajatuksemme itseemme.

Uuden Vuoden lupaukset ovat tuttuja hyvin monelle. On aika tarkistaa ruokavaliota, elämäntapoja ja aktivoitua liikkumaan.

Minulla ei ole tapana tehdä lupauksia vaan paremminkin pysähdyn tarkastelemaan elämääni vuoden vaihteessa. Joulun jälkeinen aika on pysähtymistä itseni ja elämäni äärelle. Siivoan kotia ja heitän pois turhia tavaroita. Välillä myös paastoan muutaman päivän ja olenpa käynyt verikuppauksessakin. Puhdistan pois vanhaa vahvasti myös sisältä.

Muutamana vuonna olen viettänyt Uuden Vuoden aattoiltaa aarrekarttaa askarrellen. Selaan aikakausilehtiä ja fiilistelen mitä elämääni haluan.

Unelmointi ei maksa mitään ja askartelu on hauskaa ajanvietettä.

Nyt kun vaihdamme toiselle vuosikymmenelle huomaan tekeväni laajempaa kartoitusta itseni kanssa ja olen sen jo aloittanutkin. Mietin kuluvaa vuotta sekä kulunutta vuosikymmentä. Tällä kertaa keskityn myös enemmän kehooni.

Kirjoitan itselleni Uuden vuoden kirjeen, jossa kiitän menneestä ja unelmoin tulevasta. Oman kirjeen aion kirjoittaa myös kehostani.

Kulunut vuosi on ollut minulle hyvin antoisa, mutta myös voimia vievä. Vuoden aikana olen luonut Taina’s verkkopalvelun, joka on kysynyt minulta mm. aikaa, tahtoa ja rohkeutta. Olen tehnyt sivustoa intohimolla, sydäntäni kuunnellen ja intuitioon luottaen, sekä pyrkinyt tuomaan näkyväksi sen mitä aidosti olen.

Taina’s on minulle kuin uusi lapsi, joka on syntynyt mystisestä, mutta kirkkaasta ajatuksesta ja jota rakkaudella hoivaan ja kasvatan. Se on luotu, jotta voin jakaa eteenpäin liikkeitä, joita itse koen tärkeiksi ja voin opettaa ja innostaa muita pitämään huolta itsestään.

Rakastan työtäni ja tunnen syvää kiitollisuutta kun voin olla inspiraationa.

Minun mielestä jokainen on vastuussa omasta hyvinvoinnistaan, eikä muutosta tapahdu jossei muutosta tee. Härkää tulee tarttua sarvista kiinni 🙂

Luotan siihen että kun voin itse hyvin, minulla on annettavaa myös muille.

Nyt keskityn lepoon ja annan itselleni luvan olla.

Mitä sinä annat lahjaksi itsellesi?

Toivon Jouluusi sopivasti lepoa ja rauhaa sekä iloa ja energiaa!

Hyvää Joulua juuri sinulle!

Halauksella, Taina

Ps. Taina’s verkkokauppaan on lisätty uusi tuote, henkilökohtainen puhelinkonsultaatio. Konsultaation hinta on 75 € ja se sisältää 2 puhelua minun kanssani. Kaikille, jotka ostavat 12 kk:n jäsenyyden 31.12. mennessä, saavat puhelinkonsultaation kaupanpäälle. Maksat siis jäsenyydestä 225 € ja saat konsultaation ilmaiseksi. keskustelun aikana kartoitan mikä sinua ja sinun kehoasi palvelisi parhaiten tässä hetkessä.