LIIKKUVUUS – omaa tilaa
✓ Nivelten liikkuvuus paranee
✓ Vapaudut lihaskireyksistä ja -jännitteistä
✓ Tulet tietoiseksi omasta kehostasi ja sen liikkuvuudesta
✓ Aineenvaihduntasi virkistyy ja solakoidut
Tunnet itsesi notkeaksi ja energiseksi ja olet tietoinen omista rajoistasi.

Liikkuvuusosio auttaa sinua tutustumaan omaan kehoosi

Liikkuvuusosion pohjana on venytystekniikat, syvävenytysliikkeet sekä selkärangan kiertoharjoitteet. Opit vapauttamaan lihasjännitteitä – ja kireyksiä, jolloin nivelten liikkuvuus paranee. Venytykset ja selkärangan liikkuvuutta lisäävät liikkeet tehdään rauhallisesti hengittäen, omiin kehon tuntemuksiin keskittyen.

"Nautin kun voin liikkeiden avulla käydä keskustelua kehoni ja itseni kanssa, tunnustella missä kiristää ja mikä kiristää. Rauhassa hengittelen ja huokaisen jännitteitä pois ja tunnen kuinka mieli vapautuu kehon kanssa käsi kädessä, samaan tahtiin. Liikkumiseni on helppoa ja hengitys virtaa kuin tuulen henkäys, kevyesti ja luonnollisesti."
Taina

Nettituntien tarkoitus on, että voit tehdä harjoitteita sinulle sopivana ajankohtana, valitsemassasi paikassa. Voit katsoa tuntejasi miltä laitteelta tahansa, kunhan sinulla on internet-yhteys ja selain, eli pääset sivuilleni. Tunneillesi pääset kirjautumaan tainas.fi etusivulta omilla tunnuksillasi, jotka luodaan käyttöoikeuden ostamisen yhteydessä.

1 kk jäsenyys

25 €

3 kk jäsenyys

65 €

12 kk jäsenyys

225 €

100% tyytyväisyystakuu

Mikäli teet kaikki harjoitteet ja toimit ohjaukseni mukaan,
etkä silti huomaa mitään positiivisia muutoksia, palautan rahasi takaisin.
Voit siis ottaa harjoitteet käyttöösi täysin riskittä!